Sunless Beauty

By Angelique S

Informatie over spray tanning:


Een spray tan bestaat uit twee delen, DHA het stofje wat je bruin kleurt en een bronzer.  DHA of Dihydroxyacetone is een natuurlijke grondstof. DHA is het hoofdbestanddeel in vrijwel elk zelfbruinend product. Het is een koolhydraat, dat wordt gewonnen uit o.a. suikerbieten of suikerriet. Het zit in concentraties van 6% tot 14% verwerkt in mijn tanning vloeistoffen.

DHA zelf is kleurloos, maar veroorzaakt een reactie in de bovenste laag van de huid (dode huidcellen) waardoor deze bruin kleurt, je kan het een beetje vergelijken met een appel die je in tweeën snijd, en die dan aan de zuurstof blootstelt, deze zal na enige tijd ook verkleuren. Een spray tan is dus een reactie van uw  unieke huid met de dha en niet een kleur die opgespoten word

DHA word niet opgenomen door het lichaam en  daardoor is het 99.9 % veilig, het vervaagt geleidelijk dus u krijgt geen vlekken.

DHA moet zich ontwikkelen en afhankelijk voor welke kleur of product u kiest is deze tijd 1 tot 8 uur, in deze tijd kan u niet in contact komen met water of leer

Omdat u als klant graag meteen resultaat ziet, wordt er aan de spray tan een bronzer toegevoegd in de kleur van uw gekozen teint, Als u na de ontwikkeltijd gaat douchen, spoelt u de bronzer eraf en blijft de "echte" kleur over. Omdat DHA reageert op uw unieke huid en teint zal bij iedereen dezelfde spray tan een iets andere kleur geven.

Is spray tanning voor iedereen geschikt? Ja, jong of oud, man of vrouw en zelfs als je zwanger bent. Het is een uitkomst voor mensen met vitiligo, of als je door allergie of ziekte of medicatie niet in de zon mag/kan of wilt.

Alleen bij  psoriasis, (natte) eczeem, of een extreem droge huid kan je geen spray tan nemen.

Heeft u twijfels of vragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik zal u graag te woord staan!

Ik werk alleen met High end professionele producten van de merken Sjolie en Mine Tan deze zijn organisch, vegan, paraben en zelfs glutenvrij en niet op dieren getest!

Opbellen
E-mail
Info