Sunless Beauty

By Angelique S

08/08/2016

Een intro over spray tan

Lieve mensen,

Dit is het dan mijn blog, een stap in een wereld waar ik eigenlijk nog niet zo veel van weet. Maar mijn motto is al doende leer je ;)

Ik hou van mijn werk als spray tan beautician, ik sta volledig achter spray tanning en vind het een geweldige “uitvinding” Door de jaren heen zijn er zoveel vernieuwingen geweest op het gebied van tanning en ook al heb je in het verleden misschien een slechte ervaring gehad, dan kan je het nu fantastisch vinden!
Het oranje waar iedereen het over hebt werd in het verleden vooral veroorzaakt doordat er in zelfbruiners karoteen zat, en het woord zegt het al wortel.

Nu word er van DHA gebruik gemaakt, dit product zorgt ervoor in combinatie met zuurstof dat de dode huidcellen op je huid een bruine teint krijgen. Het wordt dus niet opgenomen door je lichaam en is daardoor geheel ongevaarlijk. In mijn merk spray tan vloeistof en selftanners word ook nog eens een heel scala aan verzorgende natuurlijke producten toegevoegd waardoor het eigenlijk een lichaamsbehandeling word.

Angelique

Angelique - 17:06 | Add a comment

Add comment

Fill out the form below to add your own comments
Opbellen
E-mail
Info